U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Ultra Cross Liga Drava 2008.
Datum utrke: 15.05.2008.
Mjesto utrke: Varaždin

2.ULTRA CROSS-LIGA
IVANČICA-DRAVA 2008

Po pravom ljetnom vremenu odradili smo danas na Dravi 4. kolo Ultra lige.
Staza je ovaj četvrtak vodila kroz Dravsku šumu u dužini od 5 kilometara, trčao se prvi ovogodišnji kronometar, što znači da su trkači startali jedan iza drugog u razmaku od 30 sekundi.

Trku su otvorile žene, da bi za njima krenula desetorica (premalo) odvažnih trkača , uzbuđenja ,preticanja,pa čak i bračnih duela (Vrček ,Korošic) nije nedostajalo ,što je utrku učinilo zanimljivom i zabavnom.

Pobijedio je Ivan Čorba , ispred Igora Goričanca i Nikole Pavčeca , ustaljeni redoslijed , možda se u sljedečim kolima odvaži još po neki dobar trkač na ultra ligu da je učini neizvjesnijom.

Kod žena opet Renata Korošic ispred Gordane Vrček . Još da spomenemo neumornog Tonija koji je izvanredno markirao i obilježio stazu.

Sljedeće kolo je utrka sa dva starta, prvo se starta na 2,5 km , da bi se iza posljednjeg trkača napravila stanka od 10 minuta i onda se ta dionica još jednom ponavlja.
Zanimljivo, zato dragi trkači tenisice na noge i vidimo se sljedeći četvrtak.

Ladislav Gregorinčić