U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Cross liga Jezera, Ivanec 2008.
Datum utrke: 02.09.2008.
Mjesto utrke: Ivanec

10. KOLO 5. CROSS LIGE JEZERA 2008
02.09.2008.

Ovo kolo osim lijepog vremena i dobre staze za trčanje privuklo je lijep broj učesnika na crossu. Pojavila su se neka nova lica željna trka i osvajanja bodova.

U devet starosnih kategorija nastupilo je ukupno 62 učesnika i to 40 muških i 22 žene. U obiteljskoj kategoriji nastupilo je 15 obitelji. Postignuto je ukupno četrnaest osobnih rekorda na stazama različitih dužina, a najviše u najmlađim kategorijama.

Pobjednici po kategorijama: HELENA GOLUB iz JEROVCA, PETAR POLJAK iz BEDNJE, IVA GALIĆ iz IVANCA, LEON VUGLAČ iz IVANCA, ANTONIJA ZAGORAC iz IVANCA, MATIJA FRIŠČIĆ iz IVANCA, SARA GALIĆ iz IVANCA, IVAN JAKOP član DSR IVANEC, NIKOLINA HUDOLETNJAK iz PUNIKVI, IVICA KRAŠ iz SALINOVCA, IVANA POSAVEC članica UKS BEDENEC, STJEPAN ZDEŠIĆ član TK MARATHON95, IGOR POSAVEC član UKS BEDENCA, BRANKO LONČAR iz STAŽNJEVCA, MARINA JAKOP članica DSR IVANEC i IVAN BOROVEČKI član DSR IVANEC.

Do sada u deset kola cross lige nastupilo je ukupno 102 učesnika i to 31 žena i 71 muški. U obiteljskoj kategoriji nastupilo je 24 obitelji. U vodstvu je obitelj ZAGORAC iz Ivanca, a prate ih obitelj JAKOP iz Ivanca, obitelj GOLUB iz JEROVCA i obitelj MILEC iz IVANCA.

Sljedeće 11. kolo je na rasporedu 09. rujna u 18.00 sati.