U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Cross liga Jezera, Ivanec 2008.
Datum utrke: 26.08.2008.
Mjesto utrke: Ivanec

9. KOLO 5. CROSS LIGE JEZERA 2008
26.08.2008.

Početak jesenjeg dijela cross lige donio nam je nastup novih učesnika, novih obitelji i ostvarivanje novih osobnih rekordi. Nakon kišovitog proljetnog dijela jesenski dio započeli smo ugodnim i toplim vremenom. Staza napokon suha i odlična za trčanje.

U devet starosnih kategorija nastupilo je ukupno 50 učesnika i to 32 muška i 18 žena. U obiteljskoj kategoriji nastupilo je 15 obitelji. Postignuto je ukupno trinaest osobnih rekorda na stazama različitih dužina, a najviše u najmlađim kategorijama.

Pobjednici po kategorijama: HELENA GOLUB iz JEROVCA, PETAR POLJAK iz BEDNJE, LORENA ZAGORAC iz IVANCA, LEON VUGLAČ iz IVANCA, ANTONIJA ZAGORAC iz IVANCA, MATIJA FRIŠČIĆ iz IVANCA, SARA GALIĆ iz IVANCA, IVAN JAKOP član DSR IVANEC, NIKOLINA HUDOLETNJAK iz IVANCA, ANDREJ VARGA iz SALINOVCA, IVANA POSAVEC članica UKS BEDENEC, STJEPAN ZDEŠIĆ član TK MARATHON95, IGOR POSAVEC član UKS BEDENCA, BRANKO LONČAR iz STAŽNJEVCA, MARINA JAKOP članica DSR IVANEC i IVICA MILEC iz IVANCA.

Do sada u devet kola cross lige nastupilo je ukupno 99 učesnika i to 31 žena i 69 muških. U obiteljskoj kategoriji nastupilo je 23 obitelji. U vodstvu je obitelj ZAGORAC iz Ivanca, a prate ih obitelj JAKOP iz Ivanca, obitelj GOLUB iz JEROVCA i obitelj MILEC iz IVANCA.

Sljedeće 10. kolo je na rasporedu 02. rujna u 19.00 sati.

POZDRAV !!!