U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Biograd 2008
Datum utrke: 13.01.2008.
Mjesto utrke: Biograd

11. Atletska utrka BIOGRAD 2008.

Dana 13. siječnja u organizaciji AK Maraton Biograd održana je tradicionalna 11. po redu atletska utrka povodom Dana grada Biograda.

Po neugodnom, oblačnom i kišovitom vremenu okupilo se 22 natjecatelja, kako iz Zadra, Biograda i okolice, tako i iz Šibenika, Solina i Gospića. Nastupili su u svim kategorijama, a trčala je i jedna dama, Jasminka Grgurović iz Vrsi-Zukve.
Održana je i dječja utrka na kojoj su nastupila dječaci i djevojčice iz AK Rogovo iz SV.Filipa i Jakova.

Nakon 11,7 pretrčanih kilometara prvi je do cilja došao Lovre Kalac iz HAK Sv.Ante Poličnik s rezultatom 39,58 min, nakon njega Ivica Šošić iz novoosnovanog kluba AKS iz Solina, a kao treći Stipan Vukas iz domaćeg, biogradskog kluba AK Maraton.

ajmlađi sudionik bio je 13-godišnji Mateo Čulina iz zadarskog kluba AK A. Stepinac, istrčavši stazu za 59,45 minuta. Napominjemo da je riječ o talentiranom dječaku koji je već ostvario zavidne rezultate po mnogim natjecanjima i atletskim mitinzima, pobjeđujući i dosta starije i iskusnije trkače.

Medalje i pehare uručivali su gdin. Zoran Maksan, jedan od ponajboljih bivših biogradskih atletičara te gdin. Slobodan Miolović, predsjednik ASZŽ. Sudili su Danijel Tadić, Elvis Čulina, Slobodan Miolović i Zrinka Ivković.

Nakon svečanog proglašenja, uslijedio je prigodni domjenak u jednom od biogradskih restorana.

Zrinka Ivković