U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Zagrebački ekipni triatlon
Datum utrke: 15.09.2007.
Mjesto utrke: Zagreb

EKIPNI TRIATLON

Triatlon klub Zagreb organizira roštilj za sve članove, stare i buduće članove te prijatelje u subotu 15.09.2007. u 13h na Jarunu, kod klupskog kontejnera.

Roštilj je besplatan za sve, ali je prijava za roštilj obavezna. Svi koji žele doći na roštilj moraju se prijaviti na mail tkzagreb@zagreb-triatlon.hr ili na mobitel Gordanu Zeleniki 099/3119-613 iz razloga da znamo koliko mesa treba pripremiti. Prijave poslati do četvrtka 13.09. do 12:00h.

U sklopu roštiljade, organizirat ćemo i ekipni sprint triatlon s početkom u 11:00h na Jarunu. Ekipe se sastoje od 3 člana/članice bilo kojih dobnih kategorija i nastupaju zajedno u sve 3 discipline (u grupi). Članovi ekipe mogu se razdvojiti na dionici plivanja ali se moraju sastati u 1. tranziciji i zajedno krenuti na biciklima. Vožnja u zavjetrini (draftanje) članova ekipe je dozvoljena ali je zabranjeno draftanje između različitih ekipa. Ukoliko se članovi jedne ekipe razdvoje na biciklističkoj dionici, moraju se ponovno sastati u 2. tranziciji i zajedno krenuti na trčanje. Ulazak u cilj ne mora biti zajednički, već se mjeri vrijeme ulaska u cilj zadnjeg člana ekipe.

Dozvoljeno je gurati/vući članove svoje ekipe na plivanju ili trčanju. Članovi ekipe moraju na biciklu i trčanju biti obućeni u dresove/majice iste boje kako bi se ekipe lakše razlikovale.

Startnina na utrci: 50kn po osobi.

Svi sudionici natjecanja sudjelovat će na roštilju.

Glavni organizator vatre i nabavke roštiljnih rešetki, ugljena i mesa:
Gordan Zelenika.

Nakon utrke dodijelit će se medalje za X-terra triatlon i aquatlon ligu kao i za Pošteni triatlon, tako da molimo sve natjecatelje u tim utrkama da dođu na roštilj!!!