U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Maraton (Budimpešta, Mađarska)
Datum utrke: 30.09.2007.
Mjesto utrke: Budimpešta, Mađarska

Više o utrci saznajte na http://www.budapestmarathon.com.

M.K. Velika Gorica organizira odlazak na maraton u Budimpeštu koji se održava u nedjelju 30.09.2007. Pozivamo sve prijatelje trčanja, njihovu rodbinu i prijatelje da nam se pridruže na ovom vikend druženju.

Postoji mogućnost plaćanja puta na 4. rate (prva rata do 15.6.2007.). Molimo vas požurite s prijavama na našu e-mail adresu mkvg@mkvg.hr ili direktno kod kontakt osobe Mato Bilić ( mob. 091 504 60 34 ).

B U D I M P E Š TA
Maraton klub Velika Gorica

Polazak 28.09.2007. u 06:00 s Autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici

1. DAN

Polazak s Autobusnog kolodvora Velika Gorica. Vožnja u smjeru Mađarske uz usputna stajanja do Budimpešte. Po dolasku obilazak ovog jedinstvenog velegrada na obalama Dunava koji obično započinje s Peštanske strane od Nacionalnog muzeja i galerije, preko Trga heroja, pokraj gradskog parka, katedrale Sv. Ištvana do neogotičke zgrade Parlamenta na obali Dunava preko kojeg se pružaju brojni mostovi koji su Budim i Peštu povezali u jedan grad. S Budimske strane s uzvisine uz Matijaševu crkvu, Ribarsku utvrdu, Kraljevsku palaču uživa se u najljepšim panoramama u ovom dijelu Europe. Odlazak u hotel, smještaj i slobodno vrijeme. U večernjim satima odlazimo do središta grada. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka slijedi preuzimanje brojeva za Maraton i posjet sajmu sporta. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima. Predvečer odlazak na Citadelu s koje se pruža jedan od najljepših pogleda na grad. Navečer predlažemo uz doplatu zajednički odlazak na večeru u jednu od brojnih CSARDI. Noćenje.

3. DAN

Nakon doručka odlazak na Maraton. Slobodno poslijepodne. Navečer predlažemo uz doplatu večeru uz vožnju brodom po Dunavu. Noćenje.
4. DAN. Nakon doručka slijedi vožnja do tvrđave Višegrad, s koje puca prekrasan pogled na zaljev Dunava. Dalje nastavljamo u pravcu Siofoka, posjet najvećem europskom jezeru - Balatonu , prošetat ćemo se obalom i uživati u jedinstvenom prirodnom fenomenu. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj, dolazak u večernjim satima u Veliku Goricu.

CIJENA : 990,00 kn

Cijena uključuje:

 • prijevoz klimatiziranim turističkim autobusom prema programu;
 • smještaj u hoteliu s tri zvjezdice na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama s tušem i WC-om;
 • sve izlete i obilaske po programu;
 • usluge naših turističkih pratitelja koje kontinuirano osposobljavamo prema najvišim standardima;
 • usluge naših korespondentnih agencija u inozemstvu;
 • osiguranje od posljedica nezgode tijekom putovanja i jamčevno osiguranje;
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage te osiguranje od rizika otkaza putovanja;
 • troškove organizacije aranžmana.

Doplate: jednkrevetna soba 250,00 kn; polupansion u hotelu 200,00 kn

Fakultativno:

 • večera u Csardi – 20,00 EUR;
 • vožnja brodom 10,00 EUR;
 • buffet večera na brodu + šampanjac – 31,00 EUR, večera u pivnici – 15,00 EUR; ulaznica za Višegrad 3,00 EUR

Minimalan broj putnika koji plaćaju punu cijenu aranžmana: 40

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti poslovanja putničke agencije Ilirika Turizam d.o.o.

Organizator ovog programa je Ilirika Turizam d.o.o., Heinzelova 62a, HR-10000 Zagreb, ID kod: HR-AB-01080408617. Zadržavamo pravo naplate eventualno nastalih tečajnih razlika u odnosu na datum kalkulacije 22.05.2007.

Prijave i informacije:

adriatica.net – centar putovanja
ILIRIKA TURIZAM d.o.o.
poslovnica Kaptol Centar
Nova Ves 11; HR-10000 Zagreb
tel.: 01 4860 011; fax: 01 4860 010