U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Treking Kameni svatovi
Datum utrke: 03.04.2011.
Mjesto utrke: Zagreb

Rezultati utrke

MJESTO: Zagreb, zapadni dio Medvednice, planinarski dom Glavica (na startnu lokaciju se može doći autom: Gajnice – Zelena magistrala do kraja – 1.5km makadama do planinarskog doma Glavica
http://www.mapmyrun.com/route/hr/zagreb/681127133978365081
Zetova autobusna linija broj 124 od Črnomerca do Gornjeg Stenjevca do zadnje stanice, zatim pješke 1km po planinarskoj stazi broj 8 do doma).

VRIJEME: Nedjelja, 03.04.2010. (start u 11:00)

DUGA STAZA: Zračna linija između kontrola cca 15km (po stazama cca 25-30 km). Šest kontrolnih točaka, koje ćemo objaviti tjedan dana prije trke. Staza nije označena, što znači da svatko bira svoj put od kontrole do kontrole. Kontrole su povezane markiranim planinarskim putevima, označenima na karti.

KRATKA STAZA: Zračna linija između kontrola cca 5km (po stazama cca 10 km). Tri kontrolne točke, koje ćemo objaviti tjedan dana prije trke. Staza nije označena, što znači da svatko bira svoj put od kontrole do kontrole. Kontrole su povezane markiranim planinarskim putevima, označenima na karti.

NAGRADE: Pehari za troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji na dugoj stazi. Medalje na kratkoj stazi.

SATNICA:
9:00 - 10:55 - Prijave i podizanje startnih brojeva i kontrolnih listća
11:00 - Start utrke
13:00 - 16:00 - Ručak
16:00 - Proglašenje i podjela nagrada

STARTNINA: 60 kuna za prijavljene online do datuma 31.03. Nakon tog dana ne može se više prijaviti putem Interneta, već samo na dan trke, uz startninu skuplju za 20kn.
Svi natjecatelji će na prijavi dobiti isprintanu kartu terena na kojoj se odvija trka, kontrolni listić, startni broj i bon za ručak u planinarskom domu. Nema obavezne opreme, ali je dobro imati sa sobom mobitel u slučaju gubljenja. Originalna karta Sljemena, s dijelom na kojem se održava trka je „SMAND 01 Medvednica“ (može se kupiti u knjižarama i planinarskim društvima)

ONLINE PRIJAVA: http://www.aksljeme.com/?page_id=113&t=register

Online prijavu ispunite pravilno, a to znači:
- Polja sa zvjezdicom su obavezna
- Datum rođenja upisati ispravno, kako piše u zagradi, poštivati crtice)
- Nakon klika unesite šifru u zeleno polje

Prijava je automatska, tako da odmah možete provjeriti da li je prijava uspjela. Ako nije, podatke za prijavu pošaljite na mail tergatjanko@gmail.com

Online prijave su zato da znamo koliko karata, kartona i bonova za ručak da pripremimo, stoga molimo one koji su se prijavili i u međuvremenu odustali od trke da nam jave na istu E-mail adresu.