U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Memorijal Zvonka Panežića
Datum utrke: 23.05.2010.
Mjesto utrke: Požega

Dana 23. svibnja 2010. godine u 10,00 sati AK "Požega" organizira tradicionalnu utrku Požega - Velika, 37. atletsko trčanje "Memorijal Zvonka Panežića".

Trku organiziramo u čast MEĐUNARODNOG DANA ZDRAVLJA, te DANA PLANETA ZEMLJE, a uoči SVJETSKOG DANA ŠPORTA I DANA NEPUŠAČA.

Start će biti na Trgu Sv. Trojstva, a cilj je Velika (kod Šumarije).

Molimo Vas još jednom da Vaše učenike, profesore, nastavnike i učitelje animirate u što većem broju, kako bi se ova manifestacija nastavila kao tradicija koju je započeo naš profesor Zvonko Panežić.

Autobus prati trku i oni koji nisu u mogućnosti više trčati dolaze na cilj autobusom i autobus ih vraća u Požegu. Očekujemo oko 200 sudionika. Prijave na Trgu Sv. Trojstva počinju u 9,00 sati.

Poželjno je da se svi zainteresirani pripremaju dva tjedna ranije, a onaj tko je slabijeg zdravstvenog stanja neka se ne prijavljuje na ovakvo atletsko trčanje!