U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Terenski triatlon Minerva 2010.
Datum utrke: 01.05.2010.
Mjesto utrke: Varaždinske Toplice

Rezultati utrke

Terenski triatlon Minerva 2010.
Varaždinske Toplice
01.05.2010. u 09:00 sati

Triatlon klub Međimurje u suradnji sa Specijalnom bolnicom Varaždinske Toplice po prvi puta organizira tzv. Terenski triatlon kao pilot projekt za utrku naredne godine.

Plivanje: 500m u 50 m otvorenom bazenu Hotela «Minerva»
Bicikl: 10,5 km po makadamima i šumi u okolici Varaždinskih Toplica, potrebno je imati brdski bicikl zbog podloge i konfiguracije terena. Muškarci voze 11 km, a žene 7 km. Počinje sa nekoliko km valovitog makadama, nakon čega slijedi jedan veći uspon te strmi spust kroz šumu, a nakon toga valoviti makadamom u tranziciju. Muškarci ulaze u još jedan krug uspona i spusta. Oznake na stazi tj. na makadamu sa sprejem i na pojedinom drveću.
Trčanje: 1 krug od 3.5 km, uspon, spust i valoviti makadam. Staza je uska šumska staza, na spustu, šumska livada sa preskakanjem manjeg potoka, dalje valoviti teren makadama do cilja
Oznake u obliku plastičnih trakica bijele boje na stazi, na drveću.

Potrebno je doći do 08:30 h. Okupljanje na parkiralištu ispod bazena hotela Minerva (iza naplatnih kućica Varaždinske Toplice prvo skretanje lijevo, zatim na slijedećem križanju ponovno lijevo - tabla za bazene postoji).

Startnine nema. Utrka je zamišljena kao pilot utrka (trening).