U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Kronometarski duatlon 2009.
Datum utrke: 08.10.2009.
Mjesto utrke: Zagreb

Rezultati utrke

KRONOMETARSKI DUATLON 2009
- 08.10.2009. -

U četvrtak, 08.10.2009. godine s početkom u 8.30 sati zaključili bi sezonu alternativnih utrka na Jarunu. Održat će se trening duatlon natjecanje sljedećih dimenzija:

  • BICIKL: 2 kruga - 12.9 km
  • TRČANJE: 5 km

ZAVJETRINA STROGO ZABRANJENA! KACIGA OBAVEZNA, NASTUP NA VLASTITU ODGOVORNOST, jer cesta nije zatvorena za promet!
KRONOMETARSKI START svake minute. Redoslijed nastupa natjecatelja odabrat će se izvlačenjem startnih brojeva prije natjecanja ili prema dogovoru.
Kategorije i nagrade po pravilniku HTS-a: juniori, seniorske i veteranske kategorije.
Prijave prije starta na dan utrke od 08.00 - 08.20 h.
Startnina se plača kod prijava prije utrke u iznosu 10 kn.
Staze bicikla i trčanja su iste kao i na jarunskoj ligi. Start na parkiralištu kod mosta na otok s tribinama, u blizini veslačkih hangara.

Još jedna napomena... ovo je trening utrka iz tzv. alternativnih, tako da je organizacija skromna... zagarantirano je druženje, zafrkancija i patnja...

Proglašenje "kronometarskog triatlona" održanog 26.09. obaviti ćemo nakon utrke u restoranu Leut u 11 sati... mole se svi triatlonci, koji su sudjelovali u utrci, a plasirani su među prvom trojicom u svojim dobnim kategorijama da svakako dođu i time uveličaju ovu našu malu svečanost...