U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Razne teme
Plan i program treninga za trčanje

Kod nas postoji dosta klubova koji su orjentirani na cestovno i planinsko trčanje, ali malo njih ima profesionalnog trenera koji bi se brinuo za svoje članove. Stoga je većina trkača prepuštena improvizaciji i nesustavnom treningu.

No, imati svog trenera nije privilegija profesionalnih sportaša i djece po klubovima - i vi možete imati svog trenera koji će vam napraviti plan i program te pratiti vaš napredak iz dana u dan. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni trkač koji iza sebe ima na desetke maratona.

Možda je upravo to ono što vam fali da probijete neku magičnu granicu koju već godinama ganjate. A stručne literature nema mnogo i često više skriva nego što otkriva. Zato vam pružam mogućnost da vi samo trenirate, a ja ću brinuti što i kako napraviti.

Izrađujem individualni plan i program treninga za sve trkače, bez obzira na prethodno iskustvo, rezultate, spol, klupsku pripadnost i ciljeve. Bilo da želite samo smršaviti, popraviti rezultat na polumaratonu ili pobijediti onog u kategoriji koji vas redovito "dere" na ligi.

Program treninga se slaže prema dosadašnjim treninzima i rezultatima, za svakog trkača posebno, uz svakodnevnu kontrolu napravljenih treninga po čemu se onda slažu treninzi za dalje.

Ako ste zainteresirani javite mi se na:

mob: 098/556 217
e-mail: murix80@gmail.com
http://goranmuric.wordpress.com/

GORAN MURIĆ, atletski trener i maratonac

Razne teme