Povratak na TRČANJE.hr
 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register   Profile   Log in to check your private messages   Log in 

TKO SMO !?!

Post new topic   Reply to topic    TRČANJE.hr forum -> Klubovi, društva, udruženja
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kameleon

PostPosted: 01.10.2007. 14:38    Post subject: TKO SMO !?! Reply with quote

evo da nacnemo i ovaj dio foruma ..sve nas je vise pa otvaram ovu temu za one koji se zele predstaviti s recenicom-dve ....

.............................

tin...33g....zagreb..prof. filozofije i rel kulture ...radim u ministarstvu znanosti....

osim trcanja volim:
oldtimere , bicikl, graf dizajn, koncerte,stripove, filmove, putovanja, fotografiju i pivu i posebno hrelic s kojeg dovlacim svaku nedjelju neku staru kramu....

...volim sve sto vole mladi i dopisivao bi se s mladima iz citavog svijeta...

www.citroenclub.hr

Last edited by kameleon on 02.10.2007. 09:25; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Varazdinec

PostPosted: 01.10.2007. 17:08    Post subject: Re: TKO SMO !?! Reply with quote

kameleon wrote:
...
...volim sve sto vole mladi i dopisivao bi se s mladima iz citavog svijeta...

Hihihihihi...

Ja sakupljam salvete i razglednice... Razz
Back to top
stojko

PostPosted: 02.10.2007. 08:27    Post subject: Reply with quote

hmm, Zeljko, 35 godina, asistent i predavac (elektrotehnika-o tome vise na mom webu), jos treniram i stolni nogomet, a zanima me svasta pa i umjetnost, filozofija i jos razne druge logije i ike ...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
romcevic

PostPosted: 02.10.2007. 11:30    Post subject: . Reply with quote

milorad.živim i radim u glini , po struci ing.elektrotehnike s radnim mjestom u dp elektra sisak pogon glina. nekih posebnih hobija pored trčanja nemam jer ne stignem .

trenutno pokušavamo ustrojiti atletski klub u glini , svaki dobronamjerni savjet i pomoć su dobrodošli. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
AndyS_ZG

PostPosted: 02.10.2007. 20:59    Post subject: Reply with quote

Andrej, 38 godina, informatičar po struci (hard core sistemaš da ne bi bilo zabune Laughing ) hobi ako to spada u hobije su motori i odgoj vlastitih klinaca.. nekad aktivno igrao košarku po kojekakvim ZG klubovima, počeo sam trčati tek toliko da bi napravio brain dump od posla i svega ostalog, sad sam se navukao i sad peglam s slušalicama na uhima po nasipu gore dolje... više o svemu tome na mom blogu.... "ta ta ta ti ra"
mich

PostPosted: 04.10.2007. 10:04    Post subject: Reply with quote

stojko wrote:
hmm, Zeljko, 35 godina, asistent i predavac (elektrotehnika-o tome vise na mom webu), jos treniram i stolni nogomet, a zanima me svasta pa i umjetnost, filozofija i jos razne druge logije i ike ...

Di si Stojko, kućo stara? Hoćeš ove godine na zimsku ligu?
Back to top
romcevic

PostPosted: 08.01.2008. 08:04    Post subject: Reply with quote

mich wrote:
stojko wrote:

Di si Stojko, kućo stara? Hoćeš ove godine na zimsku ligu?

vjerojatno ti je prijatelj trenutno u zimskom snu Rolling Eyes
Back to top
stojko

PostPosted: 09.01.2008. 18:13    Post subject: Reply with quote

U nekom polusnu. Odlucio sam prestati hodati bikcevicevom, vec trcati. Tako da mi je zasad zimska liga malkice predugacka. Traju mi "bazicni" treninzi Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
rekreativac

PostPosted: 06.06.2011. 17:40    Post subject: test Reply with quote

test1
Back to top
Commandos1

PostPosted: 06.06.2011. 17:50    Post subject: Reply with quote

smijem samo pitat ovako sa strane koja je svrha ove teme posto bas nisam razumio pa eto da pitam Smile ???
Back to top
roler

PostPosted: 09.06.2011. 21:06    Post subject: Reply with quote

Commandos1 wrote:
smijem samo pitat ovako sa strane koja je svrha ove teme posto bas nisam razumio pa eto da pitam Smile ???

Svrha je da se predstaviš, ali iskreno. Evo ovako:

Roler, 39 godina, profesionalni forum trol, na platnoj listi Monsanto, Glaxo S&K, Union Carbide, BAT, Philip Morris i Texaco. Zanima me vladati svijetom, zato čitam ovaj forum i saznajem sve o filozofiji, rel kulturi, OS, elektrotehnici, peglanju sa slušalicama i atletici u Glini (pohvale).
Commandos1

PostPosted: 09.06.2011. 22:10    Post subject: Reply with quote

roler wrote:
Commandos1 wrote:

Svrha je da se predstaviš, ali iskreno. Evo ovako:

Roler, 39 godina, profesionalni forum trol, na platnoj listi Monsanto, Glaxo S&K, Union Carbide, BAT, Philip Morris i Texaco. Zanima me vladati svijetom, zato čitam ovaj forum i saznajem sve o filozofiji, rel kulturi, OS, elektrotehnici, peglanju sa slušalicama i atletici u Glini (pohvale).

shvatio sam to, ali kakve veze to ima sa trcanjem kako se neko zove i sta on radi?????... povezanost sa trčanjem mi je = 0 pa i dalje ne kuzim bas al ajde valjda ce mi moc neko odgovorit Smile
Back to top
Perdurabo

PostPosted: 09.06.2011. 23:32    Post subject: Reply with quote

Dopisujemo se duze vremena pa mozemo nesto znati jedni o drugima.A i ne mora svaka tema imati duboki smisao,nije ovo filozofski portal.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ddado

PostPosted: 08.08.2012. 11:47    Post subject: Reply with quote

Evo da se i ja javim! Smile Imam 31 godinu, po struci sam anglist, koji si umislja da ce jednog dana i doktorirati i biti profesor na faksu - il to ili ce zivjet kao pustinjak u nekoj kolibi u sumi na planini.

Inace, treniram Taekwondo, u zadnjih 6 godina sam pomocni trener u mom klubu, a trcanje sam otkrio tek prije godinu-dvije. Ipak, tek prije par mjeseci sam poceo primjecivati simptome zaraze (ono, "nisam vec 2 dana trcao, kad ce vec ta kisa prestat?!" Smile ) ali mislim da je sada prekasno, no turning back. Smile

Osim toga, sviram gitaru a laicki se interesiram za informaticke teme i sve silne gadgete koji se mogu naci po pitanju svega - pa tako i trcanja! Smile
Post new topic   Reply to topic    TRČANJE.hr forum -> Klubovi, društva, udruženja All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum