| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kameleon

Joined: 18 Mar 2007 Posts: 387 Location: zagreb/maximir/bukovac
|
Posted: 01.10.2007. 14:38 Post subject: TKO SMO !?! |
|
|
evo da nacnemo i ovaj dio foruma ..sve nas je vise pa otvaram ovu temu za one koji se zele predstaviti s recenicom-dve ....
.............................
tin...33g....zagreb..prof. filozofije i rel kulture ...radim u ministarstvu znanosti....
osim trcanja volim:
oldtimere , bicikl, graf dizajn, koncerte,stripove, filmove, putovanja, fotografiju i pivu i posebno hrelic s kojeg dovlacim svaku nedjelju neku staru kramu....
...volim sve sto vole mladi i dopisivao bi se s mladima iz citavog svijeta... _________________ london-pariz-amsterdam-budimpesta-riga-vilnius-helsinki-prag-drač-biogradska gora SOLO zagreb - ljubljana MASOVKE
www.citroenclub.hr
Last edited by kameleon on 02.10.2007. 09:25; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Varazdinec
|
Posted: 01.10.2007. 17:08 Post subject: Re: TKO SMO !?! |
|
|
| kameleon wrote: | ...
...volim sve sto vole mladi i dopisivao bi se s mladima iz citavog svijeta... |
Hihihihihi...
Ja sakupljam salvete i razglednice...  |
|
| Back to top |
|
 |
stojko
|
Posted: 02.10.2007. 08:27 Post subject: |
|
|
| hmm, Zeljko, 35 godina, asistent i predavac (elektrotehnika-o tome vise na mom webu), jos treniram i stolni nogomet, a zanima me svasta pa i umjetnost, filozofija i jos razne druge logije i ike ... |
|
| Back to top |
|
 |
romcevic
|
Posted: 02.10.2007. 11:30 Post subject: . |
|
|
milorad.živim i radim u glini , po struci ing.elektrotehnike s radnim mjestom u dp elektra sisak pogon glina. nekih posebnih hobija pored trčanja nemam jer ne stignem .
trenutno pokušavamo ustrojiti atletski klub u glini , svaki dobronamjerni savjet i pomoć su dobrodošli.  |
|
| Back to top |
|
 |
AndyS_ZG
Joined: 08 Mar 2007 Posts: 116 Location: Nasip / Pešča, Zagreb
|
Posted: 02.10.2007. 20:59 Post subject: |
|
|
Andrej, 38 godina, informatičar po struci (hard core sistemaš da ne bi bilo zabune ) hobi ako to spada u hobije su motori i odgoj vlastitih klinaca.. nekad aktivno igrao košarku po kojekakvim ZG klubovima, počeo sam trčati tek toliko da bi napravio brain dump od posla i svega ostalog, sad sam se navukao i sad peglam s slušalicama na uhima po nasipu gore dolje... više o svemu tome na mom blogu.... "ta ta ta ti ra" _________________ Dnevnik peglanja nasipa
http://tohills.bloger.hr |
|
| Back to top |
|
 |
mich
|
Posted: 04.10.2007. 10:04 Post subject: |
|
|
| stojko wrote: | | hmm, Zeljko, 35 godina, asistent i predavac (elektrotehnika-o tome vise na mom webu), jos treniram i stolni nogomet, a zanima me svasta pa i umjetnost, filozofija i jos razne druge logije i ike ... |
Di si Stojko, kućo stara? Hoćeš ove godine na zimsku ligu? |
|
| Back to top |
|
 |
romcevic
|
Posted: 08.01.2008. 08:04 Post subject: |
|
|
| mich wrote: | | stojko wrote: | | hmm, Zeljko, 35 godina, asistent i predavac (elektrotehnika-o tome vise na mom webu), jos treniram i stolni nogomet, a zanima me svasta pa i umjetnost, filozofija i jos razne druge logije i ike ... |
Di si Stojko, kućo stara? Hoćeš ove godine na zimsku ligu? |
vjerojatno ti je prijatelj trenutno u zimskom snu  |
|
| Back to top |
|
 |
stojko
|
Posted: 09.01.2008. 18:13 Post subject: |
|
|
U nekom polusnu. Odlucio sam prestati hodati bikcevicevom, vec trcati. Tako da mi je zasad zimska liga malkice predugacka. Traju mi "bazicni" treninzi  |
|
| Back to top |
|
 |
rekreativac
|
Posted: 06.06.2011. 17:40 Post subject: test |
|
|
| test1 |
|
| Back to top |
|
 |
Commandos1
|
Posted: 06.06.2011. 17:50 Post subject: |
|
|
smijem samo pitat ovako sa strane koja je svrha ove teme posto bas nisam razumio pa eto da pitam ??? |
|
| Back to top |
|
 |
roler
|
Posted: 09.06.2011. 21:06 Post subject: |
|
|
| Commandos1 wrote: | smijem samo pitat ovako sa strane koja je svrha ove teme posto bas nisam razumio pa eto da pitam ??? |
Svrha je da se predstaviš, ali iskreno. Evo ovako:
Roler, 39 godina, profesionalni forum trol, na platnoj listi Monsanto, Glaxo S&K, Union Carbide, BAT, Philip Morris i Texaco. Zanima me vladati svijetom, zato čitam ovaj forum i saznajem sve o filozofiji, rel kulturi, OS, elektrotehnici, peglanju sa slušalicama i atletici u Glini (pohvale). _________________ moraš manje žderat |
|
| Back to top |
|
 |
Commandos1
|
Posted: 09.06.2011. 22:10 Post subject: |
|
|
| roler wrote: | | Commandos1 wrote: | smijem samo pitat ovako sa strane koja je svrha ove teme posto bas nisam razumio pa eto da pitam ??? |
Svrha je da se predstaviš, ali iskreno. Evo ovako:
Roler, 39 godina, profesionalni forum trol, na platnoj listi Monsanto, Glaxo S&K, Union Carbide, BAT, Philip Morris i Texaco. Zanima me vladati svijetom, zato čitam ovaj forum i saznajem sve o filozofiji, rel kulturi, OS, elektrotehnici, peglanju sa slušalicama i atletici u Glini (pohvale). |
shvatio sam to, ali kakve veze to ima sa trcanjem kako se neko zove i sta on radi?????... povezanost sa trčanjem mi je = 0 pa i dalje ne kuzim bas al ajde valjda ce mi moc neko odgovorit  |
|
| Back to top |
|
 |
Perdurabo
|
Posted: 09.06.2011. 23:32 Post subject: |
|
|
| Dopisujemo se duze vremena pa mozemo nesto znati jedni o drugima.A i ne mora svaka tema imati duboki smisao,nije ovo filozofski portal. |
|
| Back to top |
|
 |
ddado
|
Posted: 08.08.2012. 11:47 Post subject: |
|
|
Evo da se i ja javim! Imam 31 godinu, po struci sam anglist, koji si umislja da ce jednog dana i doktorirati i biti profesor na faksu - il to ili ce zivjet kao pustinjak u nekoj kolibi u sumi na planini.
Inace, treniram Taekwondo, u zadnjih 6 godina sam pomocni trener u mom klubu, a trcanje sam otkrio tek prije godinu-dvije. Ipak, tek prije par mjeseci sam poceo primjecivati simptome zaraze (ono, "nisam vec 2 dana trcao, kad ce vec ta kisa prestat?!" ) ali mislim da je sada prekasno, no turning back.
Osim toga, sviram gitaru a laicki se interesiram za informaticke teme i sve silne gadgete koji se mogu naci po pitanju svega - pa tako i trcanja!  _________________ Run for your life! Take it as you like!  |
|
| Back to top |
|
 |
|