| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
krcko

|
Posted: 31.05.2012. 18:29 Post subject: Oda kros ligi |
|
|
Dok me drze trkacki endorfini htio bih izraziti odusevljenje kros ligom AK Veteran. Danas je zavrsio proljetni ciklus u Maksimiru i vec se veselim nastavku najesen. Tamo negdje u ozujku kad sam se probudio iz zimskog sna pomislio sam kako bi bilo super imati periodicnu utrku da malo poradim na brzini. I gle cuda, ima je! I to u neposrednoj blizini kvarta gdje stanujem
Atmosfera, organizacija i drustvo na utrkama je stvarno super. Liga ima tradiciju koja obecava da ce se jos dugo nastaviti.
Sve u svemu, aleluja!  _________________ 42 km: the answer to Life, the Universe, and Everything. |
|
| Back to top |
|
 |
dadek73
|
Posted: 31.05.2012. 19:49 Post subject: |
|
|
| krcko , ako neznaš imaš nastavak trkica četvrtkom u obliku lige Puntijarka , malo više "muškija" staza pa da ubaciš malo brda u treninge , pozdrav |
|
| Back to top |
|
 |
krcko

|
Posted: 01.06.2012. 13:22 Post subject: |
|
|
Je, vidio sam Jankove papirice. Nisam uzeo jer mi je ortoped rekao da zbog koljena ne smijem uzbrdo/nizbrdo
Gdje je start i u koliko sati? Za slucaj da me copi kriza i ne odolim  _________________ 42 km: the answer to Life, the Universe, and Everything. |
|
| Back to top |
|
 |
joghurt
|
Posted: 01.06.2012. 13:53 Post subject: |
|
|
zbog koljena ne smijes uzbrdo? ne smijes jacati misice kvadricepsa ili u cemu je problem?  |
|
| Back to top |
|
 |
sobi
|
Posted: 01.06.2012. 14:04 Post subject: |
|
|
| Uzbrdica je dobra stvar upravo zato jer potiče rad muskulature i time osigurava koštani dio...naravno treba početi postepeno tako da za početak ne bi preporučio puntijarku....problem za koljena su nizbrdice upravo zbog suprotnih kondicija od onih kad trčih uzbrdo, tj. muskulatura je opuštena i doslovno "nabijaš" cijelo tijelo...od stopala do vratne kralježnice |
|
| Back to top |
|
 |
krcko

|
Posted: 01.06.2012. 19:54 Post subject: |
|
|
Kajaznam, meni se upozorenje ne cini bas tak blesavo. Istina da mi je kod planinarenja nizbrdica problematicna, ali dok mi je stanje bilo gore bome me bolilo i uz stepenice, a ne samo niz. Sad mi se popravilo i uglavnom ne boli.
Mozda je doktor imao na umu zakon ocuvanja kolicine nagiba. On kaze da na kruznoj stazi ima jednako uzbrdice koliko i nizbrdice  _________________ 42 km: the answer to Life, the Universe, and Everything. |
|
| Back to top |
|
 |
krcko

|
Posted: 11.06.2012. 20:59 Post subject: |
|
|
Zake jos uvijek nema rezultata od 16. kola duge? Kratka je objavljena davno...
Koga treba zvat / emajlat / placat mu cugu??? _________________ 42 km: the answer to Life, the Universe, and Everything. |
|
| Back to top |
|
 |
|